• 6.11.08

    Η στιγμή της αλήθειας...

    Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το νέο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται από την ιδιωτική τηλεόραση του Antenna, " Η Στιγμή Της Αλήθειας". Το παιχνίδι αφού σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Αμερική, "έφτασε" και στην Ελλάδα! (μη χάσουμε!).

    Το τηλεπαιχνίδι,που είναι ουσιαστικά ένα πολύ σκληρό reality show, έχει σκοπό τον εξευτελισμό των ατόμων που συμμετέχουν. Οι θαρραλέοι παίκτες καλλούνται να απαντήσουν ειλικρινά σε 21 συνολικά προσωπικές ερωτήσεις, βγάζοντας όλα τα "άπλυτά" τους στη φόρα διεκδικώντας 200.000 ευρώ! Οι παίκτες, ως άλλοι μονομάχοι, μόλις μπουν στο πλατώ-αρένα, συνδέονται με έναν υπερσύγχρονο ανιχνευτή ψεύδους . Τότε η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια-μαέστρος-πολυμίξερ, θέτει ερωτήσεις και αν ο ανιχνευτής κρίνει (μέσω μιας διαδικασίας μέτρησης της υγρασίας του σώματος, των παλμών της καρδίας κ.α) ότι η απάντηση ήταν αληθής, ο παίκτης κερδίζει κάποιο ποσό και προχωράει στα μεγαλύτερα, πιο εξευτελιστικά επίπεδα! Η ντροπή και η ταπείνωση για τους συμμετέχοντες είναι αμέτρητη καθώς, στο στόυντιο βρίσκονται συγγενείς, φίλοι, κοντινοί άνθρωποι του "θύματος". "Η Στιγμή Της Αλήθειας" είναι ένα καλό παράδειγμα για να δούμε όλοι πόσο χαμηλά έχει πέσει ο άνθρωπος προκειμένω να κερδίσει χρήματα. Είναι διατεθειμένος να πουλήσει και την ψυχή του στο διάβολο. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους μας!

    3 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    hmm.
    simfono me t legomena tou kosti,alla anamfisvitita ta atoma pane ekei kserontas oti 8 ekseftilistoun araa i apofash ine dikia tus xD
    den ksero gia sas pantos ego es8anome mia agoniaa otn t vlepo ke maresei !
    hhaah.
    :)


    kwsti<3

    Ανώνυμος είπε...

    pio xamhla exoume pesei emeis pou ka8omaste kai to parakolou8oume!pou vlepoume na e3eftelizontai oi synan8rwpoi mas! zwa!

    Ανώνυμος είπε...

    Αυτό το τηλεπαιχνίδι είναι απόλυτα εξεφτελιστικό καθώς συμμετέχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν νιώθουν φόβο και δισταγμό να αποκαλύψουν ενώπιον όλων των τηλεθεατών τα μεγαλύτερα μυστικά τους(!)Ωστόσο η συμμετοχή στο παιχνίδι αποτελεί προσωπική επιλογή του καθενός..Για να συνοψίσουμε εγώ ποτέ δεν θα δήλωνα συμμετοχή σε ένα τέτοιο show( γιατί και αυτό έτσι θα καταλήξει.._)

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας