• 26.1.10

    Τρακτέρ στην Εγνατία!



    Kαλημέρα! Μπορεί να έχω ξυπνήσει από τις 8 αλλά νιώθω πως είναι ακόμα πρωί και έχω πολλή καλή διάθεση παρ’ολη την ταλαιπόρια που τράβηξα στο «Περιοδεύον».(Ελλαδάααρα ρρρρε).

    Ξάφνου που λέτε, προχωρώντας στην Εγνατία γύρω στις 11 και μισή, στο ύψος των Πανεπιστημίων, βλέπω να κάνουν επέλαση τρακτέρ! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, τρακτέρ! Περήφανα και καμαρωτά, εμπόδιζαν την κίνηση και προκαλούσαν μποτιλιάρισμα. Πίσσα και πούπουλα στους αργόσχολους(αυτήν την περίοδο) αγρότες, και λέω αργόσχολους γιατί αυτήν την εποχή μαζεύονται όλη στα καφενεία και δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη δουλειά.(ψάξτε τις περσινές ημερομηνίες που έγιναν τα ίδια «επισόδεια»)

    Για να μην παρεξηγηθώ(πάλι) τάσσομαι υπέρ των αγροτών και των αιτημάτων τους, είναι ξεφτίλα όμως να διεκδικούν τα αιτήματά τους με αυτόν τον τρόπο. Οδεύοντας προς το πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης μόνο και μόνο για να τους δουν οι κάμερες και μετά να φεύγουν, προκαλώντας μποτιλιάρισμα και κλείσιμο κεντρικών δρόμων, χωρίζοντας την Ελλάδα σε δύο κομμάτια. Θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό; - Πηγαίνετε έξω απ’ τα Υπουργεία και μείνετε εκεί με τα τρακτέρ σας για μέρες!



    Το βιντεάκι με τα τρακτέρ να παρελάδνουν(συγχωρέστε με για τη μικρή διάρκεια, ανακάλυψα τελευταία στιγμή πως δεν έιχα μνήμη στο κινητό)



    2 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    megalh h papara sou!me olh thn eygeneia!

    Ανώνυμος είπε...

    fail post

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας