• 28.12.09

    M/V Marabu boite







    Σπάνια βρίσκει κανείς μαγαζιά με live μουσική στη Θεσσαλονίκη....Πόσο μάλλον όταν πρόκειτε για μια boîte.....!!! Μία τέτοια λοιπόν βρίσκεται στα παλιά λαδάδικα στο τέλος της Οδού Τσιμισκή για όσους δεν γνωρίζουν...Ζωντανή μουσική με αξιόλογους καλλιτέχνες στα πλήκτρα,στην κιθάρα,στο μπουζούκι και όχι μόνο...Φυσικά απο όλο αυτό το σύνολο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι υπέροχες φωνές των πρωταγωνιστών που μας ταξιδεύουν με έντεχνα τραγούδια απο Γιώργο Δημητριάδη,Πυξ Λαξ,Βασίλη Παπακωνσταντίνου,Αλκίνοο Ιωαννίδη,Παύλο Σιδηρόπουλο,Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,Νίκο Ξυλούρη. Αυτοί είναι μόνο μερικοί συνθέτες-τραγουδοποιοί των οποίων τα τραγούδια ακούγονται στο MARABU!!Αξίζει λοιπόν ΌΛΟΙ όσοι ακούτε τέτοιου είδους μουσική να παρευρεθείτε και να περάσετε μια ή και παραπάνω αξέχαστες βραδιές με την παρεούλα σας,την κοπέλα σας,τους συγγενείς σας!Παρακάτω σας δίνω μια μικρή γεύση για να ξέρετε που βαδίζετε... Παρεπιπτόντος,το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Αιγύπτου 5 και υπάρχει αφίσα η οποία είναι ορατή απο την οδό τσιμισκή....Σας εύχομαι καλή διασκέδαση!Για περισσότερες πληροφορίες μπρείτε διαρρήξετε το αντίστοιχο group στο facebook κάνοντας απλά ένα click στον τίτλο του άρθρου!










    A few more videos on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=a4QnBBfiUjw
    http://www.youtube.com/watch?v=t1xKd14EgA4

    3 σχόλια:

    Acro είπε...

    Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά με υγεία.

    Να διορθώσω/προσθέσω μόνο στις οδηγίες που δίνεις (λόγω επαγγελματικής διαστροφής φαντάζομαι), ότι τα λαδάδικα βρίσκονται στην αρχή και όχι στο τέλος της Τσιμισκή. (Αυτό που σε ξεγελάει είναι η κατεύθυνση του δρόμου. Η αρίθμηση ξεκινά από τα λαδάδικα. Για να μη πω ότι ουσιαστικά η οδός εκεί είναι το τέλος της Πολυτεχνείου και η αρχή της Τσιμισκή). Μπορεί κανείς να δει που ακριβώς είναι η Αιγύπτου 5 εδώ.

    Υ.Γ. Γενική πληροφορία. Η αρίθμηση των δρόμων στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά νοητά από τη θάλασσα προς τα πάνω, και από την Πλατεία Βαρδαρίου (χιλιομετρικό μηδέν) προς τα έξω ακτινωτά. Επίσης τα μονά νούμερα των δρόμων είναι πάντα αριστερά, με τα ζυγά δεξιά. Όλα αυτά σε γενικές γραμμές, καθώς από λάθος υπάρχουν και εξαιρέσεις.

    Ελπίζω να μη σας ζάλισα. Καλή χρονιά σε όλους.

    Sheep Blogging... είπε...

    Χαχαχαχα....Φίλε μου Acro γελάω απλά επειδή τα λές πάρα πολύ καλά και δεν το κάνω εις βάρος σου...Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την διόρθωση...Πάω να κάνω την αλλαγή στο άρθρο...Καλή Χρονιά με υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου!Και πάλι ευχαριστώ1

    BbisbosS είπε...

    Στου νέου χρόνου την αυγή τη σκέψη μου θα στείλω να πάει να πει χρόνια πολλά σ' ένα καλό μου φίλο

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας