• 1.11.09

    Encore

    Δεν είχα σκοπό να γράψω άλλο περί του θέματος αλλά τα θέλει ο κώλος μερικών.

    Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πάνος Μουζουράκης δέχθηκε σωματική επίθεση και επίθεση με σπρέι από Χρυσαυγήτες(κουραδόμαγκες) μετά την παράστασή του στο Οξυγόνο με αφορμή το περιβόητο video που γύρισε για το protagon.gr, του Σταύρου Θεοδωράκη. Θα ήθελα λοιπόν να μεταφέρω τη λύπη μου και μόνο για τα άτομα αυτής της “συνομοταξίας” που προσπάθησαν να “αποκαταστήσουν” την τιμή της πατρίδας και να επαναφέρουν την ελληνική μαγκιά με το ψευτοαντριλίκι τους, ξυλοκοπώντας τον Πάνο! Αλλά μάλλον θίχτηκαν οι ίδιοι από τα λεγόμενα του Πάνου γιατί ακριβώς αυτούς κορόιδευε, τους εθνικιστές-βρωντοψώληδες που γαμάνε και δέρνουνε και “ψευτοθίγονται” για τη σημαία και για την Ελλάδα. Η πραγματική ντροπή της σημερινής Ελλάδας του 2009, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Εσείς είστε αυτοί που πραγματικά θίγετε την τιμή της σημαίας και της πατρίδας.

    Διάβασα-άκουσα επίσης, πως η ελευθερία του λόγου κάποιου σταματάει εκεί που ενοχλείται η ελευθερία του άλλου. Δε νομίζω πως ενοχλήθηκε η δική σας ελευθερία με όσα είπε ο Πάνος, που στο κάτω κάτω δεν εξέφρασε δικές του απόψεις αλλά απόψεις ενός ρόλου τον οποίο υποδύθηκε. Αυτά τα ολίγα.

    Υ.Γ. Πάνο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

    Υ.Γ2. Ακόμα και τα πρόβατα του blog έχουν τη δική τους άποψη και τα καταφέρνουν καλύτερα από εσάς στη σκέψη.

    8 σχόλια:

    Amelie είπε...

    Σοβαρολογεις?δεχτηκε επιθεση?ελεος ελεος ελεος!!!!!!δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
    περαστικα στον Πανο.

    Ανώνυμος είπε...

    "όσα είπε ο Πάνος, που στο κάτω κάτω δεν εξέφρασε δικές του απόψεις αλλά απόψεις ενός ρόλου τον οποίο υποδύθηκε"
    Μα εδώ ο αφηνιασμένος Μουζουράκης έφτιαξε ένα εμετικό βίντεο που είναι ειλικρινά για λύπηση, στο οποίο βλεπει κανείς ένα νέο άνθρωπο να χτυπιέται στην κυριολεξία, βγάζοντας προς τα έξω όχι μόνο το μίσος του για το εθνικό μας σύμβολο και την ιερή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και την παθιασμένη του προσπάθεια να γίνει ξακουστός και διάσημος μέσα από τον αυτοεξευτελισμό του! Δηλαδή δεν εκφράζει δικές του απόψεις, αλλά παίζει θέατρο? Το οποίο θέατρο έγραψε και σκηνοθέτησε κάποιος άλλος? Και ο "καλιτέχνης" απλά ερμηνεύει ένα ρόδο δίκην ηθοποιού (που μόνο ήθος δεν ποιεί) ? Συγνώμη αλλά δεν πείθομαι, ούτε εγώ ούτε και οποιοσδήποτε στοιχειωδώς σκεπτόμενος άνθρωπος.
    Κρίμα μόνο που οι ανεγκέφαλοι υποκριτές ψευτοπατριώτες χρυσαυγίτες κατάφεραν να μετατρέψουν σε ήρωα και θύμα ένα άτομο που δεν το άξιζε (δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση). αν είχαν λίγο μυαλό στα ακατοίκητα κεφάλια τους έπρεπε να τον αφήσουν στην αφανειά του.

    Ανώνυμος είπε...

    tetoios mlkas pou einai...kala ton kanane...ka8etai k leei mlkies mono k mono gia dimosiothta...k kati provata san esas ton vlepoun san epanastath...

    enimerwsi είπε...

    Καλησπέρα Κωνσταντίνε...

    Δεν δέχθηκε επίθεση ο Μουζουράκης...να ενημερώνεσαι καλύτερα για τα γεγονότα και μετά να τα αναρτείς...Επίθεση δέχθηκαν οι μπράβοι του μαγαζιού με σπρέι...Ο Μουζουράκης ζήτησε συγνώμη για αυτά που είπε και έληξε το θέμα!

    Sheep Blogging... είπε...

    http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_9495.html

    Sheep Blogging... είπε...

    και επιπλέον έμπιστό μου άτομο ήταν μπροστά στην επίθεση :)

    Μάγισσα Κίρκη είπε...

    Αν δέχθηκε επίθεση απλά λυπάμαι.
    Είμαι εναντίον του βίντεο όχι γιατί μου έθιξε και καλά την πατρίδα-ποιός είναι ευπατρίδης σήμερα και για ποιό λόγο να είναι στο κάτω-κάτω;-αλλά γιατί θεωρώ ότι προσέβαλλε κάποια πράγματα πολύ λεπτά. Μπορεί θεωρητικά να λέει πως υποδύονταν έναν ρόλο αλλά ένας εθνικιστής-ρόλος π.χ δεν θα έλεγε ποτέ "Γαμώ την 28η Οκτωβρίου" γι αυτό και θεωρώ πως άλλο νόημα ήθελε να βγάλει και άλλο έβγαλε!
    Από κει και πέρα ντροπή σε όλους τους "θιγμένους"! Ποιός είναι αυτός ο τόσο φιλόπατρης που λύνει τα προβλήματά του με το ξύλο;
    Μάνι μάνι στο youtube, 9 στα 10 σχόλια είναι γραμμένα στα greeklish από όλους αυτούς που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες όταν δεν ξέρουν ούτε τη γλώσσα την ίδια!
    Απαράδεκτη κίνηση (εαν συνέβη γιατί συγγνώμη που το λέω αλλά θεωρώ το τρωκτικό από τις πιο αναξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, μιλώντας καθαρά από προσωπική πείρα!).
    Καλό μήνα δεν είπα...καλό μήνα λοιπόν και περαστικά στο παιδί!

    Ανώνυμος είπε...

    καλησπέρα σας,
    αν αναρωτιέστε για την περιβόητη επίθεση, ναι, συνέβη, και πάρα πολλοί γνωστοί μου ήταν παρόντες εκείνο το βράδι. Το μαγαζί δεν έχει μπράβους, ο Μουζουράκης απειλήθηκε και ψεκάστηκε με καυστικό σπρέι και ο/η αγαπητός/η "ενημέρωση" να προσέξει ίσως το αν αντιστοιχεί το ψευδώνυμο στην ιδιότητά του, γιατί πολύς κόσμος παραπληροφορείται τελικά μέσω αυτού.
    Παραθέτω μια μαρτυρία από άτομο που ήταν εκεί.
    http://latteauchocolat.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
    καλημέρα σας.

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας