• 28.10.09

    Πες τα Χρυσόστομε!

    Η άποψή μου περί του θέματος:

    Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Στέλιος Κάτσαρης προσπαθούν να μεταφέρουν σε όλους μας μέσω αυτού του video την απέχθεια για τους εθνικιστές και για όσους λατρεύουν μόνο τα σύμβολα της χώρας και όχι την ίδια τη χώρα. Ειρωνεύονται και χλευάζουν (κυρίως ο Πάνος) λοιπόν όλα αυτά τα γελοία ανθρωπάκια που έχουν γίνει “σημαιολάτρες” και όχι το τη σημαία αυτή καθεαυτή και την ελληνική ιστορία. Ας σταματήσει λοιπόν να βγαίνει κάθε κατακαημένος στο youtube και να λέει πως αν τον βρει θα τον γαμήσει ή θα τον σπάσει στο ξύλο επειδή και καλά θίχτηκε. Χαλαρώστε λίγο το κορμάκι σας και τον ανδρισμό σας. Καλή όρεξη.

    8 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    Einai apla ta pramata paides...safws k tous upostirizw gt o mouzourakis gamaei...alla apo tin alli einai ypervolikoi..gt ta panta einai 8ema ypokeimenikotitas..opote allios to vlepoun ta palikaria k allios kapoioi e8nofiloi (mhn xesw...) oi opoioi vrizoun k katakrinoun autous pou exoun anti8etoi apopsh gia tin shmasia tou ellinikou e8nous...

    Sheep Blogging... είπε...

    Γιάννη,

    πάνω κάτω απ' ότι κατάλαβα την ίδια άποψη με μένα έχεις. Απλά, το γεγονός οτι ο Μουζου γαμάει(γιατί όντως γαμάει) δεν πρέπει να σε παρασύρει και να εστερνίζεσαι την άποψη του μόνο γι' αυτό.

    Tsiros είπε...

    Mhn anisixeis dn me parasernei..k egw tis idies apopseis exw...opote ...:)!!

    Hellas-Orthodoxy είπε...

    ΤΙ ΓΑΜΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΕΛΑΝΕΙΣ;
    ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

    Υ.Γ.ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ '73 ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ;

    Ανώνυμος είπε...

    TETOIO MPLOK POY EXEIS STA FILIKA SITES LINKS TOU KOULOGLOU, TI NA PW. APLA SOU GAMIETE I MANA KAI KRUBESE PISW APO ENA BLOG... BGES EKSW AN TA PEIS AUTA GAMIMENE NA DEIS GIA POTE THA FTIAKSOUME TON TAFO SOU...

    Ανώνυμος είπε...

    Το πάνε το γράμμα τα αγόρια στο βίντεο;

    Δεν μας ενδιαφέρει τί λέει ο κάθε άρρωστος για την σημαία μας.

    Όταν θάναι ετοιμοθάνατοι από AIDS και θα θέλουν καμοιά φιάλη αίμα για να ζήσουν καμοιά βδομάδα ακόμα, ας την ζητήσουν από το Πακιστάν.

    Άντε, διότι η υπομονή μας και η καλοσύνη μας έχει και όρια.

    Το ...πολιτικώς ορθό, ας το βάλουν εκεί που ξέρουν και που τους αρέσει.

    Όποιος βρίζει την Ελληνική σημαία, ας πεθάνει πολύ πολύ αργά.

    Τέρμα οι καλοσύνες.



    Κ. από Κύπρο

    Sheep Blogging... είπε...

    file apo panw, pou eisai kai anwnymos, apla eleos!

    Ανώνυμος είπε...

    Βάλτε όπου "28η Οκτωβρίου" τη μάνα του Μουζουράκη και παίξτε το από την αρχή και θα δούμε κατά πόσο χιουμορίστας και ευφάνταστος είναι ο εμπνευστής του καταπληκτικού αυτού δημιουργήματος.
    Απορώ τι σκατά θέλαν οι ανεγκέφαλοι χρυσαυγίτες και κάναν με την πράξη τους ήρωα έναν αποτυχημένο γελοίο καραγκιόζη που τρελένεται οταν βλέπει να μηνασχολούνται μαζί του. Τόσο δύσκολο ήταν γι αυτούς τους σκατοκέφαλους να καταλάβουν οτι καλό του κάναν παρά κακό ?

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας