• 11.7.09

    Αμπελοφιλοσοφόντας σε ένα δωμάτιο!


    Κάθομαι εδώ στο δωμάτιο μου με 40 βαθμούς του κυρ Κελσίου και λέω...Γιατί οι άνθρωποι σήμερα είναι τόσο ανυπόμονοι....Όλοι θέλουν σε μία εβδομάδα να βγάλουν χρήματα να αγοράσουν τον κόσμο όλο, κι αν όχι τον κόσμο μια βίλα κι αν όχι μια βίλα ένα αμάξι. Ναι! Αλλά ΤΙ αμάξι...ΜερσέΝτεζ και μάλιστα μαύρη...Όλοι θέλουν να μάθουν να παίζουν κιθάρα-πιάνο και όλα τα συναφή σε ένα μήνα.... Βιαζόμαστε κι εμείς να μεγαλώσουμε..Γιατί όμως όλα αυτά? Ποιος φταίει? ΤΙ φταίει?
    Νομίζω ότι σχεδόν το βρήκα! Η κοινωνία μας προχωράει και προοδεύει με τέτοιους ρυθμούς που δεν την προλαβαίνουμε. Η τεχνολογία έχει καταφέρει μέσα σε 50-60(κάπου τόσα τεσπα) χρόνια να μας δώσει τη δυνατότητα να μιλάμε με τον φίλο μας που βρίσκετε κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Με ένα πάτημα ενός κουμπιού βρίσκεις αυτό που θες..(βλ. Google)!Και ίσως αυτό να είναι το βασικότερο αίτιο του προβλήματος...Τα βρίσκουμε όλα έτοιμα και γρήγορα...Ποιός θα ανοίξει βιβλία και εγκυκλοπαίδειες για να βρει μια πληροφορία...Κανείς, αφού υπάρχει το ιντερνέτ....Έτσι λοιπόν αυτό που θέλω να πω εγώ σε όλους αλλά κυρίως στους νέους (και στον εαυτό μου εε?) είναι ότι τα αγαθά κόποις κτώνται και για όλα υπάρχει ένα τίμημα...Δεν γίνεται να κερδίσουμε τίποτα ξαπλώνοντας στον καναπέ και πίνοντας καφέ...Αυτά τα λίγα και καλά..Κάντε όσα μπανάκια μπορείτε, καθίστε να δείτε το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα(αν είστε στο κατάλληλο μέρος)και απολαύστε το καλοκαιράκι σας...Χωρίς να θέλω να γίνομαι μακάβριος, αλλά ρεαλιστής, δεν ξέρετε αν θα είναι το τελευταίο σας...Καλό καλοκαίρι! Φιλιά

    3 σχόλια:

    tom είπε...

    swstooooooooos!!!!!!!!

    alla ti akuro einai ayto p les sto telos......

    Sheep Blogging... είπε...

    haha...ama to kaloskefteis dn einai kai pl akuro...vgainei ena pio eidiko simperasma...i ka8e mera einai monadikh!dn einai mono to kalokairi pou lew sto teloc...dn 3ereis aurio ti 8a ginei..ktlvs?? ;)

    Ανώνυμος είπε...

    wraio

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας