• 12.3.09

    Προανήγγειλε στο διαδίκτυο το μακελειό

    m11-140605germany_school

    Ο 17χρονος Τιμ Κρέτσμερ, που χθες το πρωί σκόρπισε τον θάνατο σε ένα Λύκειο στην πόλη Βίνεντεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας με την Μπερέτα του πατέρα του πριν αυτοκτονήσει, είχε προαναγγείλει την πράξη του σε ένα μήνυμα που είχε δημοσιοποιήσει την παραμονή στο Ιντερνετ, αποκάλυψαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

    "Τα βαρέθηκα όλα, αρκετά έζησα αυτή τη ζωή που δεν έχει νόημα, συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Ολοι με κοροϊδεύουν και κανένας δεν αναγνωρίζει τις δυνατότητές μου", έγραψε ο Τιμ σε μια ιστοσελίδα συζήτησης, όπως δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εσωτερικών του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βιρτεμβέργης Χέριμπερτ Ρεχ.

    "Εχω όπλα εδώ, αύριο το πρωί θα πάω στο παλιό μου σχολείο", κατέληγε το μήνυμα του 17χρονου που όπως έλεγε ήθελε να "τηγανίσει" τους πρώην συμμαθητές του.

    Στην ίδια συνέντευξη ο Ρεχ δήλωσε ότι ο Τιμ είχε υποβληθεί σε ψυχοθεραπεία διότι είχε διαγνωσθεί πως έπασχε από κατάθλιψη.

    Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, οι γερμανικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινήσουν τη διαδικασία ποινικής δίωξης του πατέρα Κρέτσμερ, καθώς αυτός, μέλος μιας λέσχης σκοποβολής, διαθέτει 14 όπλα, τα οποία διατηρεί κλειδωμένα σε ειδικο ντουλάπι όπως επιβάλλει η σχετική νομοθεσία, πλην της Μπερέτας, την οποία είχε στο υπνοδωμάτιό του με τα γνωστά αποτελέσματα.

    Ο Τιμ Κρέτσμερ σκότωσε εννέα μαθητές, τρεις καθηγήτριες και στη συνέχεια άλλους τρεις ανθρώπους κατά τη διαφυγή του από το σχολείο από όπου αποφοίτησε, πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

    πηγή: Sigma Live

     

    TheStructorr_sheep

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας