• 20.1.09

    LIGHTS OFF EVERYONE!Global Earth Hour!



    Facebook!Όχι μόνο ένας ιστιότοπος για να επικοινωνούν άνθρωποι απο όλο τον κόσμο,όχι ένας τρόπος να γνωρίσεις ανθρώπους απο όλο τον κόσμο αλλα κι ένας τρόπος για να μάθεις τι γίνεται στην πόλη σου,στη χώρα σου, στον κόσμο.Έτσι κι εγώ πήρα την πρωτοβουλία να ανεβάσω σε αυτό το άρθρο ενα κείμενο που βρήκα στο facebook group με όνομα "Η ώρα της Γής(H WRA THS GHS!!!)" που αφορά όλους μας!!Βάλτε λοιπόν το λιθαράκι σας για την προστασία του πλανήτη......

    Στις 28 Μαρτίου 2009 εκατομμύρια κόσμου θα ενωθούν για μια ώρα ώστε να δώσουν ένα μήνυμα και να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για το περιβάλλον.
    Στις 20:30 θα είναι η ώρα της Γης και εκατομμύρια κόσμου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη θα σβήσει τα φώτα και θα μείνει για 60 λεπτά στο σκοτάδι.

    Μερικές από τις πόλεις που θα συμμετέχουν είναι το Σικάγο, η Κοπεγχάγη, η Κωνσταντινούπολη, η Ρώμη, το Σύδνεϋ και το Σαν Φρανσίσκο.

    Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στη WWF Αυστραλίας. Στις 31 Μαρτίου του 2007 2,2 εκατομμύρια κάτοικοι του Σύδνεϋ έσβησαν τα φώτα για μία ώρα καταφέρνοντας να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος κατά 10,2%.

    Η κίνηση αυτή έγινε γνωστή παγκοσμίως και από την επόμενη κιόλας χρονιά μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου ενώθηκαν για να αφιερώσουν μία ώρα στο περιβάλλον.

    πηγή:Facebook group named "H WRA THS GHS!!!"


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας