• 27.1.10

    Τελευταίο τεστ

    1 μπεεεε!
           Δεν πρέπει να ξεχάσετε ότι λάθη, μουντζούρες και ένα άσχημο γραπτό επηρεάζουν αρνητικά τους βαθμολογητές...

    Μουντζούρες, ορθογραφικά λάθη και «μαργαριτάρια» παντός τύπου, ορνιθοσκαλίσματα και κατάφωρη παραβίαση των κανόνων στίξης.


    Το άγχος των γενικών εξετάσεων βλάπτει σοβαρά την εικόνα του πονήματος των υποψηφίων.


    Ένα «τσαπατσούλικο» γραπτό (δηλαδή χωρίς παραγράφους, με πολλά ορθογραφικά λάθη και δυσανάγνωστο γραφικό χαρακτήρα) είναι πιθανό να επηρεάσει αρνητικά τους διορθωτές, σε αντίθεση με ένα πιο «νοικοκυρεμένο» αναλόγου περιεχομένου, το οποίο και θα κρίνουν με περισσότερη επιείκεια επειδή δεν τους κούρασε στην ανάγνωση.


    Υπάρχουν δυο τρόποι βαθμολόγησης, ανάλογα με το μάθημα, οι οποίοι πάντως τις περισσότερες φορές συνδυάζονται: αξιολόγηση του γραπτού βάσει της συνολικής εικόνας του και βάσει των επιμέρους στοιχείων (π.χ. το καθένα από τα 4 ζητήματα για τα μαθηματικά, τη φυσική, τη χημεία και τη βιολογία, οι μεταφράσεις και οι παρατηρήσεις για τα αρχαία και τα λατινικά, το περιεχόμενο, η διάρθρωση των σκέψεων και η έκφραση για το μάθημα της έκθεσης).


    Αυτό που ελέγχεται σε κάθε περίπτωση είναι η πληρότητα της απάντησης, η σαφήνεια και η λογική διατύπωση.


    Σύμφωνα με την εγκύκλιο που χορηγείται κάθε χρόνο στους διορθωτές των Γενικών Εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας, θετικά στοιχεία θεωρούνται η ευανάγνωστη γραφή, το καθαρογραμμμένο γραπτό, η ορθή χρήση των σημείων στίξης και η ορθή διάκριση των παραγράφων.


    Αντίθετα, η ακαταστασία του γραπτού, η κακή χρήση της στίξης, η έλλειψη παραγράφων, οι συχνές διαγραφές λέξεων και φράσεων και οι μουντζούρες προσμετρώνται στ’αρνητικά. Φυσικά, είναι στη διακριτική ευχέρεια του κάθε διορθωτή να σταθεί με αυστηρότητα ή επιείκεια στη μορφή του γραπτού.


    1. Η ορθογραφία παίζει ρόλο ανάλογα με το εξεταζόμενο μάθημα. Συνήθως οι διορθωτές των θεωρητικών μαθημάτων (έκθεση, αρχαία ελληνικά, λατινικά και ιστορία) είναι περισσότερο «αυστηροί» επί του θέματος.


    Πάντως, σοβαρότατα ορθογραφικά λάθη θεωρούνται όσα αναφέρονται στις καταλήξεις, στις συνηθισμένες και εύχρηστες λέξεις και στους κανόνες της γραμματικής, ενώ τα σφάλματα σε συλλαβισμό και σε στίξη θεωρούνται ήσσονος σημασία.


    Αν σε κάποιες απαντήσεις περιέχονται περισσότερα στοιχεία απ’όσα αναφέρονται στο βιβλίο ή οι ασκήσεις επιλύονται με διαφορετικά –ααπό τον συνηθισμένο- τρόπο, οι διορθωτές ελέγχουν την ορθότητά τους και το λαμβάνουν υπόψη τους.


    2. Η αξιολόγηση ενός γραπτού σταματά στην υπογραφή του επιβλέποντος καθηγητού. Αυτό σημαίνει ότι το «πρόχειρο» δεν λαμβάνεται σε καμία περίπτωση υπόψη στην τελική βαθμολογία.


    Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι διορθωτές δεν νιώθουν καμία περιέργεια – ειδικά όταν έχουν πληθώρα γραπτών μπροστά τους …


    3. Οι υποψήφιοι που παραδίδουν «ιδρωμένα» τετράδια – τα οποία «κατσαρώνουν» όταν στεγνώσουν – δεν πρέπει να ανησυχούν. Υπάρχουν διορθωτές που τα ατνιμετωπίζουν ακόμη και με συμπάθεια, βλέποντας τον κόπο και την «ποτισμένη» αγωνία.


    Κατά την αντιγραφή των θεμάτων, οι μαθητές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί: Ένα λάθος είναι πιθανό να επηρεάσει τους βαθμολογητές που κρίνουν μ’αυτό τον τρόπο την προσοχή και τη γενικότερη ικανότητα αντίληψής τους.


    4. Γραπτό που περιέχει ύβρεις, αισχρολογίες ή επιδεικτικά άσχετες απαντήσεις τίθεται υπόψη της επιτροπής βαθμολόγησης των γραπτών. Γι’αυτές τις περιπτώσεις προβλέπονται κυρώσεις, τις οποίες ωστόσο δεν έχει υποστεί κανείς μέχρι σήμερα.



    Πρόκειται για ένα άρθρο του Χρήστου Κάτσικα(γράφει στα νέα) και αναφέρεται στο αν και κατα πόσο "μετράει" η εικόνα του γραπτού στις Πανελλαδικές εξετάσεις...Τα σχόλια δικά σας.

    26.1.10

    Τρακτέρ στην Εγνατία!

    2 μπεεεε!


    Kαλημέρα! Μπορεί να έχω ξυπνήσει από τις 8 αλλά νιώθω πως είναι ακόμα πρωί και έχω πολλή καλή διάθεση παρ’ολη την ταλαιπόρια που τράβηξα στο «Περιοδεύον».(Ελλαδάααρα ρρρρε).

    Ξάφνου που λέτε, προχωρώντας στην Εγνατία γύρω στις 11 και μισή, στο ύψος των Πανεπιστημίων, βλέπω να κάνουν επέλαση τρακτέρ! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, τρακτέρ! Περήφανα και καμαρωτά, εμπόδιζαν την κίνηση και προκαλούσαν μποτιλιάρισμα. Πίσσα και πούπουλα στους αργόσχολους(αυτήν την περίοδο) αγρότες, και λέω αργόσχολους γιατί αυτήν την εποχή μαζεύονται όλη στα καφενεία και δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη δουλειά.(ψάξτε τις περσινές ημερομηνίες που έγιναν τα ίδια «επισόδεια»)

    Για να μην παρεξηγηθώ(πάλι) τάσσομαι υπέρ των αγροτών και των αιτημάτων τους, είναι ξεφτίλα όμως να διεκδικούν τα αιτήματά τους με αυτόν τον τρόπο. Οδεύοντας προς το πρώην Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης μόνο και μόνο για να τους δουν οι κάμερες και μετά να φεύγουν, προκαλώντας μποτιλιάρισμα και κλείσιμο κεντρικών δρόμων, χωρίζοντας την Ελλάδα σε δύο κομμάτια. Θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό; - Πηγαίνετε έξω απ’ τα Υπουργεία και μείνετε εκεί με τα τρακτέρ σας για μέρες!



    Το βιντεάκι με τα τρακτέρ να παρελάδνουν(συγχωρέστε με για τη μικρή διάρκεια, ανακάλυψα τελευταία στιγμή πως δεν έιχα μνήμη στο κινητό)



    Δεν μας τα 'πες αυτά Νάντια!;

    0 μπεεεε!
                                                         


    Πέτυχα λοιπόν ψές στην τηλεόρα το Ράδιο Αρβύλα στη φάση που τράγουδανε στο studio, δηλαδή στο τελευταίο μέρος της εκπομπής και έβλεπα μια κοπέλα να τραγουδάει και είχε τόσο ωραία φωνή... Και ξαφνικά συνειδητοποίησα πως ήταν η Νάντια Μπουλέ... ΣΟΚ έτσι? Και νομίζω πως και σε άλλους θα προκάλεσε εντύπωση... Μπράβο Νάντια... Μπράβο που άφησες την τηλεόραση και έπιασες το μικρόφωνο(από ότι φαίνεται καλά έκανες!)... Και γενικά το όλο στυλάκι της ήταν πολύ δυνατό... Ξάνα μπράβο Νάντια... Συνέχισε έτσι... Σίγουρα έχεις ανέβει στα ματιά πολλών....

    ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!ΦΟΒΕΡΗ!

                                                                                                                                  

    13.1.10

    Περιμένετε πρόοδο;

    5 μπεεεε!
    Κατά τη διάρκεια του 2009, οι όροι που αναζητήσαμε οι εν Ελλάδι χρήστες του ιντερνετ συχνότερα μέσω του Google ήταν : “eurovision”, “facebook”, “youtube”, “paok”, “olympiakos”, “aek” , επίσης “καιρός”, “γρίπη”, “απόσυρση” , “ΑΜΚΑ” και “playmate”.
    Τις προάλλες, κάποια καθυστερημένη σκέφτηκε να κινητοποιήσει άλλες γυναίκες για να κάνουν κάτι κατά του καρκίνου του μαστού στο facebook. Ξέρετε τi σκέφτηκε; Να γράφουν στο στατους τους τι χρώμα βρακί φοράνε. Και υπήρξαν πολλές καθυστερημένες που το έκαναν. Τώρα, σε τι βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού το να ξέρουμε τι χρώμα βρακί φοράει η καθεμιά, σταματάει το μυαλό του ανθρώπου.
    Αυτοί είμαστε. Ελαφρόμυαλοι, νωθροί, φιλοτομαριστές, αμόρφωτοι. Η ιδέα μας περί κοινωνικής συνείδησης ξεκινά και σταματά στο "να φτιάξουμε ένα γκρουπ στο φεισμπουκ". Το γεγονός ότι υπάρχουν 300τόσες χιλιάδες συμπολίτες μας που γράφτηκαν σ' ένα γκρουπ που λέγεται "Οοοο σουλτάν" (γεγονός που προσωπικά θεωρώ βαθύτατα θλιβερό) αποδεικνύει το παραπάνω, και δηλώνει ότι ο έλληνας έχει ανάγκη για χαβαλέ. Γιατί, όμως, την έχει την ανάγκη αυτήν; Αλλά αυτό είναι ένα θέμα για μακροσκελή ανάλυση, που δε θα γίνει εδώ, σήμερα.

    πηγή: skylos

    12.1.10

    ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΡΕΕ!

    7 μπεεεε!
                                                                      


    Λοιπόν ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό τώρα… Τα παιδία που ετοιμάζονται να «μπουν» στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα(κοινώς πανεπιστήμια) δεν ξέρουν τι τους γίνεται… Ξέρω άρχισα λίγο απότομα και είμαι λίγο ωμός και σκληρός μαζί τους αλλά φαντάζομαι πως έχετε προσέξει πως οι περισσότεροι που δίνουν Πανελλαδικές ή δεν ξέρουν που θέλουν να περάσουν ή θέλουν να περάσουν σε σχολή που φοίτησε ο μπαμπάς τους ή η μαμά τους. Η βλακεία είναι ότι όλο αυτό που συμβαίνει το αποδέχονται όλοι και το θεωρούν δεδομένο… Ε λοιπόν όχι ρε παιδιά… Δεν είναι έτσι τα πράγματα… Επίσης φαντάζομαι πως θα έχετε παρατηρήσει πως αυτοί που “ξέρουν” πού θέλουν να περάσουν γνωρίζουν από λίγες έως ελάχιστες πληροφορίες για τη σχολή που σκέφτονται και(αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης) δεν γνωρίζουν τίποτα από τις άλλες σχολές που υπάρχουν… Όλοι ξέρουμε πως το εκπαιδευτικό μας σύστημα(ας το πω ευγενικά)υστερεί πάρα πολύ από άλλα αντίστοιχα σε χώρες του εξωτερικού… Ακριβώς όμως επειδή δεν θα έρθει κανένας να παρουσιάσει στους μαθητές την κάθε σχολή του κάθε πανεπιστημίου(γιατί π.χ η φιλοσοφική του Αριστοτελείου διαφέρει σε πολλά από αυτήν του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου) πρέπει τα ίδια τα παιδιά να ψαχτούν… Δηλαδή αφού η νέα γενιά έχει χαρακτηριστεί και ως γένια της τεχνολογίας οι “υποψήφιοι” θα πρέπει να μπουν στον κυβερνοχώρο και να διαβάσουν προσεκτικά τον οδηγό σπουδών όχι μόνο της σχολής που ενδιαφέρονται αλλά και άλλων σχολών που σκέφτονται πως θα τους άρεζαν… Ο οδηγός σπουδών μιας σχολής περιγράφει γενικά τη σχολή, τα μαθήματα που διδάσκονται και τον αριθμό τους αλλά γράφει και για τους καθηγητές κ.α. Γι αυτό λοιπόν ψαχτείτε… Δυστυχώς ή ευτυχώς στην Ελλάδα η είσοδος στο πανεπιστήμιο θεωρείται πως κρίνει το μέλλον των νέων πράγμα(οφείλουμε να το ομολογήσουμε)που δεν είναι απολύτως λανθασμένο… Εύχομαι καλή αναζήτηση και σωστή επιλογή ανάλογα με αυτά βέβαια που αρέσουν στον καθένα και όχι με αυτά που του υποδεικνύουν άλλοι!!!



    11.1.10

    Interviewing Χάρης Ρώμας

    0 μπεεεε!
    Ημερομηνία: 25.12.09

    Ώρα: 19:30

    Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Νέα Παραλία,  Μακεδονία Παλάς

    Project: Συνέντευξη με το Χάρη Ρώμα





    SheepBlogging: Χρόνια διακεκριμένος πρωταγωνιστής στη μικρή αλλά και στη μεγάλη οθόνη, καθώς και στο θέατρο. Πότε αποφάσισε ο Χάρης ότι θέλει να γίνεις ηθοποιός, και τελικά να παρατήσει την Ιατρική;

    Χάρης Ρώμας: Αισθάνθηκα ότι πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά και μόνο αυτή στην εφηβεία γύρω στα 14-15 όταν και συνέβη ένα καθοριστικό περιστατικό. Ξεκινήσαμε με την παρέα μου για το Σινεμά Ορφέας στη Σταδίου, στο οποίο υπήρχε τότε και το μικρό κυκλικό Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, εγώ κατά κάποιο μαγικό, μοιραίο τρόπο-ή απλώς από αφηρημάδα- πέρασα την πόρτα του θεάτρου και χωρίς να το καταλάβω παρακολούθησα την «οπερέτα του Γκομπρόβιτς». Μαγεμένος καθώς ήμουν μετά το τέλος της παράστασης παραπάταγα και χτύπησα το κεφάλι μου σε μια κολώνα της ΔΕΗ και εκείνη τη στιγμή είπα μέσα μου ότι αυτό και μόνο θέλω να κάνω.

    Στην πορεία, λόγω αστικής καταγωγής και επειδή υπήρξα καλός μαθητής οι γονείς μου επέμεναν να ακολουθήσω ένα επάγγελμα απ’ αυτά που οι Γάλλοι ονομάζουν “comme il faut”. Τελείωσα την Ιατρική μετά από 12 χρόνια διότι ήδη από το 3ο έτος παρακολουθήσα κρυφά από τους γονείς μου μαθήματα σε δραματική σχολή.

    SB: Ποια η αντίδραση των γονιών σου όταν έμαθαν για τα μαθήματα υποκριτικής που παρακολουθούσες;

    Χ: Φανέρωσα στους γονείς μου την ηθοποιία όταν πρωτοέπαιξα στην «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκη. Μου ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να συντηρούν μια τέτοια «περίπτωση» κι ότι εφόσον έχω τέτοιου είδους βλέψεις, πρέπει να τα βγάλω πέρα μόνος μου.

    SB: Υπήρξε κάποιος ρόλος που θεωρείς εσύ σταθμό στην καριέρα σου;

    Χ: Η καλύτερη στιγμή μου στο χώρο και ρόλο σταθμό θεωρώ πως είναι ο Διόνυσος στους «Βατράχους» του Αριστοφάνη όταν και πρωταγωνίστησα στην Επίδαυρο. Νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για έναν Έλληνα ηθοποιό να παίξει στην Επίδαυρο.

    SB: Υπήρξαν δύσκολα χρόνια πριν την επιτυχία; Χρωστάς σε κάποιο πρόσωπο την επιτυχία σου;

    Χ: Βεβαίως υπήρξαν δύσκολα χρόνια πριν την επιτυχία όπως και υπήρξαν δύσκολα χρόνια και μετά. Η επιτυχία είναι κάτι ρευστό σε αυτή τη δουλειά, πάντα δίνεις «εξετάσεις», πάντα υπάρχουν περίοδοι που αισθάνεσαι ότι τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως θα τα ήθελες.

    Δεν υπάρχει κάποιο άτομο στο οποίο χρωστάω την επιτυχία, δεν υπήρχε κάποιο χέρι το οποίο να με τραβήξει και να μου δώσει τεράστια ώθηση, υπάρχουν όμως άτομα τα οποία θα ευχαριστούσα, άτομα όπως οι αείμνηστοι Ρένα Βλαχοπούλου και ο Σωτήρης Μουστάκας και τον σπουδαίο στο είδος του Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ήταν ήδη πολύ επιτυχημένος από νεαρή ηλικία.

    SB: Άννα Χατζησοφιά, θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε το συγγραφικό σου alter ego. Μεν & Δεν, Κων/νου & Ελένης, Λιφτινγκ, Το καφέ της χαράς, Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, Ο κακός Βεζύρης. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της τόσο καλής συνεργασίας;

    Χ: Δεν θεωρώ πως η Άννα είναι το συγγραφικό μου alter ego, είναι εξαιρετική συγγραφέας και πολύ «κοφτερό μυαλό». Είχαμε όντως μια πολύ επιτυχημένη, δεμένη συνεργασία  αλλά εγώ πάντα κρατούσα ένα συγγραφικό κομμάτι του εαυτού μου ανενεργό και δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την Άννα γιατί είναι πολύ προσωπικό. Ήταν ένας χρυσός κύκλος ο οποίος έκλεισε χωρίς όμως να τον απαξιώνω ή να τον κατακρίνω.

    SB: Dr.Ρούλης, έξυπνο χιούμορ, ωραίες ατάκες, φρέσκα πρόσωπα. Τι νομίζεις πως ήταν αυτό που έφταιξε και δεν πήγε καλά η σειρά;

    Χ:  Το εύκολο είναι να αρχίσω να κατηγορώ και να αποδίδω ευθύνες, αυτό που θα σου πώ όμως με σιγουριά είναι ότι για την επιτυχία ή για την αποτυχία είναι συνυπόλογα πολλά πράγματα και είναι ένας πολύπλοκος συγκερασμός καταστάσεων. Αυτό που πιστεύω για την -κατά τα λεγόμενα- αποτυχία της σειράς είναι ότι δεν βρήκε τον κατάλληλο χώρος και χρόνο για να ευδοκιμίσει, το περιβάλλον του καναλιού ήταν αρνητικό.

    Ευχαριστώ το κανάλι για τα τόσα χρόνια επιτυχίας όμως θέλω να κλείσω και αυτόν τον κύκλο και να τον αφήσω πίσω μου, όπως έκλεισα πολλούς άλλους κύκλους πρόσφατα στην επαγγελματικήκαι προσωπική μου ζωή.Θέλω να «ξαναγγενηθώ».

    SB: Οι ράγες πίσω μου, μια εκπληκτική θεατρική παράσταση που ανέβηκε και 2η χρονιά, μίλησέ μου λίγο για το έργο.

    Χ: Είναι μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά, με βοηθάει να δηλώσω το ποιος θέλω να είμαι πραγματικά και νομίζω πως στο κοινό προσφέρει ένα ταξίδι ψυχής.

    SB: Να αναφέρουμε επίσης πως αυτόν τον καιρό, σκηνοθετείς και την οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, που ανεβάζει η Οπερα Θεσσαλονίκης μέχρι 24 Ιανουαρίου 2010 στο κινηματοθέατρο «Αριστοτέλειον» της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

    Χ: Η παράσταση αυτή είναι μια εκπληκτική οπερέτα και μια από τις πιο έξυπνες «φάρσες». Η σκηνοθεσία θεωρώ πως είναι η πεμπτουσία της καλλιτεχνικής μου φύσης, με ολοκληρώνει απόλυτα και μεσα απ’ αυτήν προβάλλεται ο Χάρης που θέλω να είμαι και να περάσω στο κοινό.

    SB: Θέατρο ή τηλεόραση;

    Χ: Θέατρο, αφού πω όμως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην τηλεόραση που με κατέστησε οικονομικά πιο ανεξάρτητο, όχι εξασφαλισμένο διαπαντώς όμως. Έχω την πεποίθηση πως εαν ήμουν πλήρως εξασφαλισμένος οικονομικά, δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση αν και μου αρέσει αυτού του είδους η επικοινωνία, την χόρτασα και δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω.

    SB: Οι θεατράνθρωποι «σνομπάρουν» την τηλεόραση, ποια η γνώμη σου;

    X: Η τηλεόραση είναι ένα ιδιαίτερο μέσο το οποίο πρέπει να γνωρίζεις καλά πως να το χειριστείς. Έχω δει σπουδαίους ηθοποιούς να πετυχαίνουν στο θέατρο αλλά στην τηλεόραση να μην τα καταφέρνουν. Η συγκεκριμένη τηλεόραση των τελευταίων 5 χρώνων τρώει τις σάρκες της, έχει μετατραπεί σε ξεφώνημα γειτονιάς.

    SB: Διακεκριμένος και σε έναν άλλο τομέα της τέχνης, τη στιχουργική, είναι ίσως μια προέκταση του εαυτού σου;

    X: Σίγουρα! Οι στίχοι που γράφω είναι κυρίως ερωτικοί, εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα. Βέβαια, θα ήθελα να είμαι καλύτερος στιχουργός και το ‘χω “βάλει” πείσμα, θέλω να γράψω κάτι που να μείνει διαχρονικό.

    SB: Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου;

    Χ: Κοιμάμαι λίγο και ερωτεύομαι πολύ, οπότε βρίσκω χρόνο, ναι!

    SB: Δεν έχεις φτάσει ποτέ σε σημείο που να πεις θα τα παρατήσω όλα για μια χρονιά για να ηρεμήσω;

    X: Όχι, αυτό μπορεί να το πω όταν γεράσω. Ελπίζω να κλείσεις τη συνέντευξη λέγοντάς μου Χάρη είσαι πολύ νέος ακόμα! (γέλια)

    SB: Χάρη είσαι πολύ νέος ακόμα! (γέλια) Ευχαριστώ πολύ, να σου ευχηθώ τα καλύτερα!

    Χ: Εγώ ευχαριστώ, το καταχάρηκα!


    6.1.10

    Θερμή Θεσσαλονίκη μάγκα κι όλα είναι ωραία

    4 μπεεεε!

    Απ' αυτό το post "εγκαινιάζεται" ένας νέος θεσμός στο SheepBlogging, "οι φωτογραφίες της εβδομάδας". Το νέο μέλος του μαντριού ονομάζεται Έλενα Φατίση, φίλη και εξαιρετική, ανερχόμενη φωτογράφος. Θα προμηθεύει συχνά-πυκνά το μαντρί μας με φωτογραφίες από την όμορφη Ξεσσαλονίκη μας. Έλενα σε καλωσορίζουμε λοιπόν και σε ευχαριστούμε. Μπέεεεε και επιπλέον μπεεε!

    5.1.10

    Θετική η μετακόμιση του Ράδιο Αρβύλα

    0 μπεεεε!
    Άρεσε στο κοινό η μετακίνηση της παρέας του Αντώνη Κανάκη και αυτό φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης.

    Με μέσο όρο 18,8% ο ΑΝΤ1 θα τρίβει τα χέρια του.

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης, η ιδέα υπήρχε απ' την αρχή της χρονιάς και μάλιστα για μεταμεσονύκτια προβολή.

    Τελικά συμβιβάστηκαν στις 23.00 κι ας ακούγεται πως δε χάρηκε ιδιαίτερα ο Θέμος.

    (θα προτιμούσε να παίζει Τρίτη)

    Το σίγουρο είναι, ότι απέφυγε τον...τυφώνα του απογευματινού Mega.

    Αυτήν την εβδομάδα, θα τη βγάλει καλά, δεδομένων των επαναλήψεων των απέναντι.

    Αν είναι ικανοποιητικά τα νούμερα και την επόμενη βδομάδα, τότε σίγουρα θα μιλάμε για μια από τις εξυπνότερες ιδέες του ΑΝΤ1 φέτος (άλλωστεστα μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού...)

    Αναλυτικά τα νούμερα στα τέταρτα:

    23.00-23.14   17,4
    23.15-23.29   15,1
    23.30-23.44   23,4
    23.44-23.59   19,1

    πηγή: mediasoup

    1.1.10

    Sheepblogging.gr - Latest News

    4 μπεεεε!


                                                                                                                    

    The Burger Project - Take my breath away, για να αρχίσει καλά η χρονιά μας

    0 μπεεεε!
     


    Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα και πολλές επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. The Burger Project, ελληνική, αγγλόφωνη μπάντα που κάνει φοβερές διασκευές πασίγνωστων κομματιών. Με 2 λόγια, "μαμάει και δέρνει". Μόλις κυκλοφόρησε το εκπληκτικό πρώτο τους video-clip στο οποίο διασκευάζουν το "take my breath away". Δείτε το, θα σας φτιάξει το κέφι. Φιλάκια ρουφιχτά και...γεια χαρρρά.

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας