• 4.6.09

    Με τις υγείες μας!

     ΜΟΥΤΖΑΔεν ξέρω τι με έχει πιάσει αλλά τελευταία είναι όλο και περισσότερα τα πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας που με αηδιάζουν, κάτι τα 17χρόνια της ηλικίας μου, (η εφηβεία, η αμφισβήτηση και τα συναφή) κάτι όλο αυτό το συνονθύλευμα με ώθησαν στο να γράψω κάτι μικρό για την προεκλογική περίοδο των ευροεκλογών.

    Είχα λοιπόν το χαζοκούτι ανοιχτό να παίζει(και να καίει τζάμπα ρεύμα όπως λέει ο μπαμπάς μου) και εγώ ξεφύλλιζα το βιβλίο των θρησκευτικών της 2ας Λυκείου. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, μια πολιτική διαφήμιση σκάει μύτη! Δεν έδωσα σημασία στην αρχή αλλά έπειτα παραλίγο να πέσουν τα μαλλιά μου εξαιτίας του concept της διαφήμισης του Γιώργου Καρατζαφέρη. Δε θα κάνουνε λέει προεκλογικό spot(ενώ έπαιζε το προεκλογικό τους spot) και θα δώσουνε 1.000.000€ στο ταμείο φτώχειας επειδή και καλά είναι φιλόπτωχοι και μιλάνε με πράξεις. Πάρ’ τα να μη στα χρωστάω τρόμπα! Ο ορισμός της ψηφοθηρίας κυρίες και κύριοι, και όπως είναι φυσικό κάποιοι θα πούνε “αχ μωρέ τον καλό τον Καρατζαφέρη, δίνει λεφτά για τους φτωχούς, ας τον ψηφίσουμε”! Ουστ!

    Το 2ο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, είναι κάτι άλλο που είδα στις ειδήσεις χτες που έχει να κάνει σχέση με το θέμα Χριστοφοράκου και την κόρη του “Έξω απ’ εδώ”, Μητσοτάκη. Η κυρία Μπακογιάννη λεπόν, έκανε κάμποσες μέρες(δε θυμάμαι ακριβώς) για να δει ένα φαξ που εστάλη από τη Γερμανία στο Υπουργείο Εξωτερικών. Η επίσημη δήλωσή της; –(με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά) “ Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μερίδιο που μου αναλογεί”  Και καθάρισε. Μάθαν όλοι τώρα να λένε “αναλαμβάνω” και να χαμογελάνε και τη βγάζουν καθαρή. Ζώα!

    TheStructorr_sheep_thumb[3]

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Με παίρνουν μάτι

    like @facebook

    Βίντεο της εβδομάδας